Om hjælpen
Gestus Nord er en velgørende forening, der støtter nordjyske børn og unge, der har brug for en ekstra håndsrækning. Vi gør det gennem forskellige tiltag og aktiviteter.

Akuthjælp

Akuthjælp er en hjælp til børnefamilier, der har svært ved at få pengene
til at slå til i en svær hverdag.

Uddannelseshjælp

Uddannelseshjælp er en hjælp til unge på ungdomsuddannelser i forbindelse med opstart på uddannelsen eller tilskud til større udgifter undervejs.

Konfirmationshjælp

Konfirmationshjælp er en hjælp til økonomisk trængte børnefamilier, som ikke har råd til at holde konfirmation/nonfirmation.

Julehjælp

Alle børn bør opleve en god jul med traditioner, god mad og julegaver.

Gestus Kids

Alle børn har brug for gode venner, sjove oplevelser og et givende fællesskab.

Gestus Sommercamp

Alle børn har brug for gode venner, sjove oplevelser og dejlige sommerferieminder.

Gestus Fødselsdag

Alle børn fortjener en børnefødselsdag med gode venner, sjove aktiviteter og en stor kagemand.

Gestus Mentor

Lektiehjælp og faglig træning på udvalgte nordjyske skoler.

Om vores arbejde

Hos Gestus Nord brænder vi for at styrke børn og unge og deres situationer. Vores målgruppe er børn og unge som oplever, at økonomi, social arv eller manglende tro på egne evner, begrænser muligheden for aktivt at vælge sin egen fremtid, og vi ønsker at give nordjyske familier en økonomisk håndsrækning i situationer, hvor det kan give værdi og udvikling for det enkelte barn og dennes familie.

Det er ikke alle familier, som kan finde midler til at fejre ganske almindelige højtider eller store begivenheder i deres børns liv. Nyt tøj, forbrugsgoder og fritidsaktiviteter, som mange af børnenes jævnaldrende kammerater tager for givet, er ikke muligt i et stramt budget. Det gør, at børnene er i risiko for at blive ekskluderet af fællesskabet. Vi mener, at alle børn fortjener en barndom og ungdom fyldt med nærvær og gode oplevelser, og derfor støtter vi primært børn og unge i alderen 0 – 18 år, der oplever udfordringer i hverdagen. Det kan være udfordringer, der bunder i økonomiske forhold, skelsættende begivenheder eller manglende trivsel.