Gestus Sommercamp
Alle børn har brug for gode venner, sjove oplevelser og dejlige sommerferieminder.

Gestus Sommercamp

Gestus Sommercamp er Gestus Nords tilbud til børn i aldersgruppen 8-13 år om at deltage i en sommerlejr. Målet med Gestus Nords Sommercamp er at give børnene oplevelser, som de ellers ikke ville få mulighed for. For at kunne deltage kræver det, at familien er tilknyttet og registreret hos Gestus Nord.

Gestus Nords Sommercamp finder sted i Camp Gestus, Gestus Nords eget lejrområde ved Nørholm, lidt udenfor Aalborg. Her er der rigelig plads til leg og masser af frihed.

Børnene har mulighed for at udfordre hinanden på forhindringsbanen, tage en tur på svævebanen, spille fodbold og rundbold på den store græsplæne. Når de trænger til en pause, står de dedikerede frivillige klar med snobrød og skumfiduser i bålhytten, eller de fremfinder kreative aktiviteter som stenmaling og perlearmbånd. Kort sagt, der er noget for enhver smag, og der er garanti for trætte og beskidte børn, når dagen er omme, og alle falder i søvn i lejrens køjesenge.

Selvom børnene ikke kender hinanden ved lejrens start, er det magisk at observere, hvordan de naturligt finder fællesskaber på en måde, der styrker dem, og resulterer i nye venskaber. Allerede fra lejrens begyndelse formår børnene at hygge sig og tage vare på hinanden. Når børnene selv skal beskrive, hvad de tager med sig fra sommercampen, går temaet om de nye venskaber og det skabte fællesskab igen i deres svar.

For yderligere information om Gestus Sommercamp, er du velkommen til at kontakte os på ju@gestusnord.dk.

Information om Gestus Sommercamp til fagpersoner

Gestus Nord samarbejder med fagpersoner på skole- og familieområdet for at nå ud til de nordjyske børn, der har særligt brug for et givende fællesskab og gode sommerferieminder. Fagpersoner med et godt kendskab til en konkret familie kan med fordel kontakte Gestus Nord for at høre mere om Gestus Sommercamp.

For mere information om Gestus Sommercamp kan du kontakte os på ju@gestusnord.dk