Camp Gestus
Camp Gestus er vores lejrområde, som ligger ved Nørholm lidt uden for Aalborg. Her er masser af plads til skønne oplevelser og højt til himlen. Det er en fantastisk ramme i smuk natur, hvor vi afholder mange forskellige arrangementer for nordjyske børn og deres familier.

Camp Gestus

Camp Gestus ligger i et naturskønt område med masser af muligheder for udendørs leg og aktiviteter. Blandt andet findes der en lang forhindringsbane, en svævebane, en stor bålhytte samt græsplæne til boldspil. Der er gode betingelser for sjove og lærerige aktiviteter, kreativitet og fysisk udfoldelse. Der er også tre renoverede hytter til overnatning.

Camp Gestus danner rammerne for både sommercamps og forskellige weekendcamps. Alle aktiviteter har alderssvarende indhold, og målet er, at alle børn skal have rygsækken fyldt med gode og sjove oplevelser. Programmerne bliver fastsat af vores meget engagerede frivillige.

Vil du være en del af Gestus Nord?

Økonomisk støtte, frivillig hjælp eller assistance til aktiviteter – Vi er glade for enhver hjælp som vi kan få!

Bliv erhvervspartner

Bliv erhvervspartner i Gestus Nord og vær med til at sikre trængte, nordjyske børn og unges fremtid med økonomisk tilskud.

Bliv frivillig

Vi mangler altid flere ildsjæle på holdet af dedikerede frivillige – og har et væld af forskellige aktiviteter, som du kan deltage i.

Vores aktiviteter

I Gestus Nord har vi en hel række aktiviteter, der henvender sig til trængte, nordjyske børn og deres familier.