Konfirmationshjælp
Konfirmationshjælp er en hjælp til økonomisk trængte børnefamilier, som ikke har råd til at holde konfirmation/nonfirmation.

Konfirmationshjælp

Du kan søge konfirmationshjælp, hvis

  • du er bosat i Nordjylland.

  • du har et barn, der skal konfirmeres/nonfirmeres.

Konfirmationshjælp er særligt tiltænkt de situationer, hvor familiens økonomi er en reel barriere for, at barnet får konfirmationstøj og konfirmationsfest. Det er en stor begivenhed i familien, og Gestus Nord ønsker at give børn en mulighed for en konfirmation/nonfirmation, som andre i klassen kan se frem til.

Ansøgningerne til konfirmationshjælpen behandles af et udvalg, der vurderer alle ansøgere ud fra indkomst, samlevers indkomst og familiens situation. Konfirmationshjælpen har sin egen ansøgning, som bliver åbnet i februar måned. Du kan ikke søge om konfirmationshjælp via Akuthjælp

For mere information om Gestus Nords konfirmationshjælp kan du kontakte os på info@gestusnord.dk

Information om konfirmationshjælp til fagpersoner

Gestus Nord samarbejder med fagpersoner på skole- og familieområdet for at nå ud til de nordjyske børn, der har mest brug for en ekstra håndsrækning i forbindelse med konfirmation/nonfirmation. Fagpersoner med et godt kendskab til en konkret familie kan med fordel hjælpe med ansøgningen af konfirmationshjælp. I disse tilfælde kan fagpersonen vælge at udarbejde en skriftlig anbefaling af, at familien modtager hjælp fra Gestus Nord, og up loade denne anbefaling i stedet for dokumentation for familiens indkomstgrundlag.

Fagpersoner på skole- og familieområdet anbefales at kontakte Gestus Nord for at høre mere om konfirmationshjælpen.

For mere information om Gestus Nords konfirmationshjælp kan du kontakte os på info@gestusnord.dk