Bliv medlem
Vil du gøre en forskel for udsatte børn og familier?

Bliv medlem i Gestus Nord

Som privatperson kan du blive medlem af Gestus Nord for 200 kr. om året. Derved er du med til at tage et medansvar for at støtte nordjyske børn og unge, der har brug for en ekstra håndsrækning.

Medlemskabet kan fornys hvert år til nytår, og bliver du medlem i løbet af året, kan du foretage indmeldelse for 50 kr. pr kvartal, der resterer i indeværende år.

Indmeldelse sker via blanketten til højre, samt indbetaling via MobilePay eller Bankoverførsel.

Det er vigtigt, at du ved betalingen skriver dit fulde navn i kommentarfeltet.

Du modtager umiddelbart efter indmeldelse en kvittering på dit medlemskab.

MobilePay
Send dit bidrag
til 55232
Bankoverførsel til SparNord
Reg.nr. 9314
Kontonr. 4580513811

Har du spørgsmål?

E-mail: info@gestusnord.dk

Det går pengene til

I Gestus Nord går vi meget op i, at de midler, vi modtager, anvendes bedst muligt til gavn for de børn og familier i Nordjylland, som har særligt brug for en ekstra håndsrækning. En stor del af vores indtægter går til hjælpeordninger som akuthjælp, uddannelseshjælp, konfirmationshjælp og julehjælp. Det betyder, at vi er i stand til at hjælpe børn i deres hverdag og give dem nogle af de muligheder, som andre børn i Danmark har. Der går også en stor del af vores indtægter til aktiviteter for børn med fokus på fællesskab og læring. Det sker i form af sjove oplevelser og sociale arrangementer i Gestus Kids, Gestus Sommercamp og Gestus Fødselsdag. Det er også vigtigt at fremhæve, at de midler, vi modtager, også anvendes til lektiehjælp i Gestus Mentor.

Gestus Nord modtager ingen offentlige midler. Vores arbejde finansieres af bidrag fra virksomheder, fonde og private.

Ønsker du at støtte Gestus Nord?

Du kan støtte Gestus Nord ved at sende dit bidrag via enten MobilePay eller bankoverførsel. Alle donationer er velkomne og påskønnes.
MobilePay
Send dit bidrag
til 55232
Bankoverførsel til SparNord
Reg.nr. 9314
Kontonr. 4580513811