Gestus Kids
Alle børn har brug for gode venner, sjove oplevelser og et givende fællesskab.

Gestus Kids

Gestus Kids er et tiltag, hvor børn har mulighed for at blive en del af et givende fællesskab og få en række gode oplevelser. For at deltage kræver det, at familien er tilknyttet og registreret i Gestus Nord.

Gestus Kids har over 1000 børn tilknyttet, der på skift deltager i de aktiviteter, som Gestus Nord vælger at invitere til. Vi bruger ofte Camp Gestus nær Nørholm til dage med naturoplevelser og mad over bål. Her er der forhindringsbane, svævebane, bålhytte og en stor græsplæne til boldspil. Vi inviterer også til aktiviteter rundt omkring i Nordjylland, hvor børnene prøver kræfter med forskellige udfordringer, og hvor fællesskab, leg og kreativitet er i fokus.

Gestus Kids giver børnene sjove og gode oplevelser, som de ellers ikke ville have fået. Det er ofte medvirkende til, at børnene får nye venner og dermed et styrket fundament til hverdagen.

Gestus Nord har primært aktiviteter målrettet børn i aldersgruppen 6 – 14 år, men der arrangeres også enkelte familiearrangementer henover året.

For mere information om Gestus Kids kan du kontakte os på ju@gestusnord.dk

Information om Gestus Kids til fagpersoner

Gestus Nord samarbejder med fagpersoner på skole- og familieområdet for at nå ud til de nordjyske børn, der har særligt brug for at blive en del af et givende fællesskab. Fagpersoner med et godt kendskab til en konkret familie kan med fordel kontakte Gestus Nord for at høre mere om Gestus Kids.

For mere information om Gestus Kids kan du kontakte os på ju@gestusnord.dk