Julehjælp
Alle børn bør opleve en god jul med traditioner, god mad og julegaver.

Julehjælp

Julehjælpen gives til økonomisk trængte børnefamilier, som ikke har råd til at holde juleaften, som vi kender det i Danmark. Gestus Nord ønsker at give familierne mulighed for at gøre julen til en hyggelig og givende højtid, som børnene kan huske tilbage på med glæde.

Gestus Nords julehjælp består af en julekurv til en værdi af 1.200 kr.

Familier, der allerede er tilknyttet Gestus Nord, kan søge julehjælp via link, der udsendes på mail direkte til dem i løbet af efteråret.

Desuden samarbejder Gestus Nord med nordjyske kommuner for at nå ud til nye børnefamilier, der har et stort behov for en ekstra håndsrækning. Nordjyske børnefamilier kan derfor opsøge deres kontaktperson i kommunen vedr. mulighed for at opnå julehjælp (Familieafdelingen eller Ydelseskontoret alt efter organisering i den enkelte kommune). 

Det er ikke muligt at søge julehjælp, hvis du ikke er tilknyttet Gestus Nord eller bliver henvist af kommunens medarbejdere.

Information om julehjælp til fagpersoner

Gestus Nord samarbejder med nordjyske kommuner om at nå ud til nye børnefamilier, der har et stort behov for en ekstra håndsrækning i julen. Fagpersoner kan med fordel opsøge kommunens koordinator vedr. julehjælp og undersøge muligheden for at få hjælp til en konkret familie.

For mere information om Gestus Nords julehjælp kan du kontakte os på info@gestusnord.dk