Gestus Fødselsdag
Alle børn fortjener en børnefødselsdag med gode venner,
sjove aktiviteter og en stor kagemand.

Gestus Fødselsdag

En del børn tilknyttet Gestus Nord oplever, at de ikke har mulighed for at invitere klassekammeraterne med hjem til fødselsdag. Det kan skyldes, at forældrene af forskellige årsager ikke har plads, økonomi eller ressourcer til at holde en fødselsdag. Det har vi stor forståelse for i Gestus Nord, og samtidig ved vi også, at det betyder meget for de fleste børn at kunne holde fødselsdag for klassen.

Gestus Fødselsdag er et tiltag, hvor børn får mulighed for at holde fødselsdag for klassen og derigennem bidrage til det gode fællesskab i klassen. Det, vi i Gestus Nord kan tilbyde, er at holde en børnefødselsdag for klassen. Vi arrangerer sted at holde børnefødselsdag inkl. aktivitet og forplejning. Desuden vil mindst én fra Gestus Nord være til stede for at afvikle fødselsdagen bedst muligt.

Det er muligt for familier tilknyttet og registreret i Gestus Nord at søge om en Gestus Fødselsdag til børn i alderen 7 – 11 år. Det er imidlertid kun muligt for os at tilbyde Gestus Fødselsdage i geografiske områder, hvor der er frivillige. Der udsendes direkte mail med information til relevante familier i disse områder med børn i nævnte aldersgruppe. Vi trækker lod mellem de familier, der ansøger om en børnefødselsdag.

For mere information om Gestus Fødselsdag kan du kontakte os på ju@gestusnord.dk

Information om Gestus Fødselsdag til fagpersoner

Gestus Nord samarbejder med fagpersoner på skole- og familieområdet for at nå ud til de nordjyske børn, der har særligt brug en ekstra håndsrækning. Fagpersoner med et godt kendskab til en konkret familie kan med fordel kontakte Gestus Nord for at høre mere om Gestus Fødselsdag.

For mere information om Gestus Fødselsdag kan du kontakte os på ju@gestusnord.dk