Aktiviteter i gestus nord

Her på siden får du overblik over de forskellige indsatser og aktiviteter, der findes i Gestus Nord. Med disse ønsker vi at gøre en positiv forskel for trængte, nordjyske børn og deres familier. 

Aktiviteter

KIDS

Oplevelser for børn og unge i alderen 6-12 år, som de ellers ikke ville have fået. Der afholdes ca. 10 arrangementer om året. 

Klik her og få mere information omkring indsatsen.

TEEN

Gestus Teen styrker de unges tro på egne evner gennem fællesskab og motivation, så de aktivt kan vælge deres egen fremtid.

Klik her for mere information omkring TEEN-initiativet. 

CAMPS

4 gange årligt afholdes der camps i den fantastiske Camp Gestus lidt uden for Aalborg – og med et væld af aktiviteter i campen og masser af natur at boltre sig på keder de sig aldrig.

Læs mere ved at klikke her.

Fødselsdag

Mange børn har aldrig prøvet at holde fødselsdag for klassen og derfor afholder Gestus Nord fødselsdage for dem, der ellers ikke ville have muligheden.

Læs mere om tiltaget ved at klikke her.

Konfirmation

Konfirmationen er en stor dag og det er muligt at søge tilskud og støtte til afholdelsen af den store dag, til andendagstøjet og konfirmationstøjet. 

Klik her og få mere info om tiltaget.

Event

Ved at hjælpe til forskellige events tjener Gestus Nords frivillige penge til afholdelsen af de mange forskellige aktiviteter og indsatser. 

Lyst til at være med? Læs mere her.

Hvordan kommer man med i Gestus Nord?

Hvis du er interesseret i at vide mere om de enkelte aktiviteter er du velkommen til at kontakte de respektive ansvarlige. Du finder kontaktinformationen under hver enkelt aktivitete. Hvis du vil vide mere om, hvordan dit barn kan blive taget i betragtning til at komme med, så læs mere om visitering via knappen her under. 

Akuthjælp og Julehjælp

Hvis du har brug for at søge hjælp i form af Akuthjælp eller Julehjælp kan du læse meget mere og søge disse ved at klikke videre her.