AKTIVITETER I
GESTUS NORD

Her på siden får du overblik over de forskellige indsatser og aktiviteter, der findes i Gestus Nord. Med disse ønsker vi at gøre en positiv forskel for trængte, nordjyske børn og deres familier. 

Gestus Nord aktiviteter

KIDS

Oplevelser for børn og unge i alderen 6-12 år, som de ellers ikke ville have fået. Der afholdes ca. 10 arrangementer om året. Du kan læse mere ved at trykke nedenfor.

TEEN

Gestus Teen styrker de unges tro på egne evner gennem fællesskab og motivation, så de aktivt kan vælge deres egen fremtid. Har du fået lyst til at høre mere om Gestus Teen?

CAMPS

4 gange årligt afholdes der camps i den fantastiske Camp Gestus lidt uden for Aalborg – og med et væld af aktiviteter i campen og masser af natur at boltre sig på keder de sig aldrig.

FØDSELDAG

Mange børn har aldrig prøvet at holde fødselsdag for klassen og derfor afholder Gestus Nord fødselsdage for dem, der ellers ikke ville have muligheden.

KONFIRMATION

Konfirmationen er en stor dag og det er muligt at søge tilskud og støtte til afholdelsen af den store dag, til andendagstøjet og konfirmationstøjet. Klik her og få mere info om tiltaget.

EVENT

Ved at hjælpe til forskellige events tjener Gestus Nords frivillige penge til afholdelsen af de mange forskellige aktiviteter og indsatser. Læs mere ved at trykke på knappen nedenfor.