Gestus Nords samarbejde med fagpersoner

Samarbejde med fagpersoner

I Gestus Nord samarbejder vi med fagpersoner, der kan hjælpe os med at nå ud til de familier i Region Nordjylland, der har mest brug for vores støtte. Det kan fx være kommunale familierådgivere, trivselslærere på regionens skoler, projektledere i boligforeninger og andre, som har et unikt kendskab til familier, der har brug for en håndsrækning.

Er du fagperson og har du i din hverdag kontakt med familier i vores målgruppe, så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om Gestus Nord.

Vi støtter nordjyske børn og unge i alderen 0 – 18 år, der oplever udfordringer i hverdagen. Det kan være udfordringer, der bunder i økonomisk forhold, skelsættende begivenheder eller generel mistrivsel.

Vores målgruppe er almindelige børn, som er i stand til at klare sig igennem, men hvor du som fagperson oplever, at økonomi, social arv eller manglende tro på egne evner, begrænser børnenes mulighed for aktivt at vælge deres egen fremtid. Det er børn, hvor du kunne ønske for dem, at de kan få en økonomisk håndsrækning eller nogle oplevelser, der kan styrke dem i deres tro på sig selv og give dem et fælleskab med andre.

I et samarbejde med Gestus Nord kan du som fagpersoner være med til at sikre, at relevante børn og unge samt deres familier får kendskab til mulighederne i Gestus Nord. Samarbejdet vil være baseret på gensidig tillid, og vi vil i Gestus Nord læne os meget op ad den faglige vurdering af familiernes situation og behov, som du kan stå inde for. På den måde, er vi sikre på, at vi bliver i stand til at nå ud til de familier, der har mest brug for vores støtte.