Gestus Nord Erhvervspartner

Gestus Nord er en forening, der er bredt funderet i det nordjyske erhvervsliv og økonomien er blandt andet baseret på partnerskaber. Som navnet antyder, er det netop vores hensigt at yde en ”gestus” til trængte børnefamilier, som ikke har de samme muligheder som alle andre. 

Som erhvervspartner støtter du

akuthjælp

Akuthjælpen har hjulpet utallige familier med stort, som småt – især under COVID-19, hvor mange familier har været ekstra pressede økonomisk. Gestus Nord har f.eks. hjulpet med aktiviteter til børnene og computere til de der skulle fjernundervises.  

Gestus Kids

I løbet af året afholdes ca. 10 arrangementer, hvor børnene, der er tilknyttet Gestus Nord Kids, får oplevelser ud over det sædvanlige. De har bl.a. været på overnatning i Aalborg Zoo, været i aktivitetscenteret Maximum og kørt i hurtige biler.

Gestus Camps

4 gange årligt afholdes der camps i den fantastiske Camp Gestus lidt uden for Aalborg. Der er  plads til 24 børn og 15 voksne – og med et væld af aktiviteter i campen, masser af natur at boltre sig på og kreative frivillige på holdet, keder de sig aldrig. 

Fødselsdag

Mange børn har aldrig prøvet at holde fødselsdag for klassen og derfor afholder Gestus Nord fødselsdage for dem, der ellers ikke ville have muligheden. 

Konfirmation

Konfirmationen er en stor dag og Gestus Nord bidrager gerne ved at udlåne Camp Gestus, så familien har et sted at invitere hen, flere søger efter tilskud til maden, konfirmationstøjet eller andendagstøj. 

julehjælp

Der er mange udgifter forbundet med juletiden og Gestus Nord har tradition for at uddele julehjælp i samarbejde med Rema1000 i Hasseris. Uddelingen gøres til en hyggelig dag for de fremmødte.

praktisk information

Som erhvervspartner tilbyder vi minimum et årligt partnerevent, hvor der er mulighed for at møde andre fra det nordjyske erhvervsliv. En oplagt mulighed for at networke og skabe relationer på kryds og tværs.

Vi sender 3-4 nyhedsbreve ud om året for løbende at orientere om vores arbejde for de trængte børnefamilier i Nordjylland.

Vi afholder hvert år en stor gallafest i efteråret, hvor erhvervspartnere får tilsendt invitationer før andre virksomheder.

Du får dit logo på vores hjemmeside under fanen ”Partnere”.

Du indbydes til den årlige generalforsamling sammen med andre partnere.

Har du mulighed for det, er du også velkommen til at afholde arrangementer for Gestus Nord fx teaterturer eller fodbold-/håndbold-kampe. På den måde har du indflydelse på, hvilke tiltag Gestus Nord kan tilbyde de trængte børnefamilier i Nordjylland.

At blive erhvervspartner koster årligt 2000 kr. ekskl. moms.

Er du interesseret i at blive erhvervspartner, sender du blot en mail til info@gestusnord.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere informationer.