Gestus Mentor
Lektiehjælp og faglig træning på udvalgte nordjyske skoler.

Gestus Mentor

Gestus Mentor er et tiltag, hvor vi tilbyder børn 1:1 lektiehjælp af en ung mentor. Gestus Nord samarbejder med udvalgte skoler om at tilbyde mentorforløb til børn i skolens ældste årgange, som mangler en støtte for at forstå og omsætte den læring, de modtager i skolen.

Ud over at være en støtte på den faglige side, er mentorerne også gode rollemodeller for børnene. Målet med mentorforløbene er at understøtte læringslysten og forbedre børnenes færdigheder.

I Gestus Mentor er det unge voksne, der er mentorer. De har lysten til at lære fra sig og er fagligt dygtige, så de er i stand til at være en hjælp for eleven. Den ugentlige lektiehjælp foregår på skolen og tager udgangspunkt i konkrete lektier til kommende uge samt relevant faglig træning.

For mere information om Gestus Mentor kan du kontakte os på ju@gestusnord.dk

Information om Gestus Mentor til fagpersoner

Gestus Nord samarbejder med udvalgte nordjyske skoler om at ny ud til børn i Gestus Nords målgruppe med faglige udfordringer. Lærer på nordjyske skoler kan med fordel kontakte Gestus Nord i forhold til muligheden for at få lektiehjælp til en konkret elev.

For mere information om Gestus Mentor kan du kontakte os på ju@gestusnord.dk