Gestus Mentor
Lektiehjælp og faglig træning på udvalgte nordjyske skoler.

Gestus Mentor

Gestus Mentor er et tiltag, hvor vi tilbyder børn 1:1 lektiehjælp af en ung mentor. Gestus Nord samarbejder med udvalgte skoler om at tilbyde mentorforløb til børn i skolens ældste årgange, som mangler en støtte for at forstå og omsætte den læring, de modtager i skolen.

Ud over at være en støtte på den faglige side, er mentorerne også gode rollemodeller for børnene. Målet med mentorforløbene er at understøtte læringslysten og forbedre børnenes færdigheder.

I Gestus Mentor er det unge voksne, der er mentorer. De har lysten til at lære fra sig og er fagligt dygtige, så de er i stand til at være en hjælp for eleven. Den ugentlige lektiehjælp foregår på skolen og tager udgangspunkt i konkrete lektier til kommende uge samt relevant faglig træning.

For mere information om Gestus Mentor kan du kontakte os på ju@gestusnord.dk

Information om Gestus Mentor til fagpersoner

Gestus Nord samarbejder med udvalgte nordjyske skoler om at ny ud til børn i Gestus Nords målgruppe med faglige udfordringer. Lærer på nordjyske skoler kan med fordel kontakte Gestus Nord i forhold til muligheden for at få lektiehjælp til en konkret elev.

For mere information om Gestus Mentor kan du kontakte os på ju@gestusnord.dk

Ønsker du at støtte Gestus Nord?

Du kan støtte Gestus Nord ved at sende dit bidrag via enten MobilePay eller bankoverførsel. Alle donationer er velkomne og påskønnes.
MobilePay
Send dit bidrag
til 55232
Bankoverførsel til SparNord
Reg.nr. 9314
Kontonr. 4580513811