[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” custom_margin=”||-9px|||” global_colors_info=”{}”]

BLIV FRIVILLIG I GESTUS NORD

Tusind tak fordi du vil være frivillig i Gestus Nord og være med til at gøre en stor forskel for de børn og unge, vi støtter med vores aktiviteter.

Start tilmeldingen ved at tilføje dine informationer i felterne nedenfor. Du skal være opmærksom på, at vi beder om fødselsdag og ikke cpr. nr. Det vil sige, at du efterfølgende vil blive kontaktet af Gestus Nord med henblik på at få indhentet en børneattest, såfremt du deltager i aktiviteter sammen med børnene.

Vi sætter stort pris på dig som frivillig – det er dig, der bestemmer hvor mange arrangementer i løbet af året, du byder ind på. Dog vil vi gerne have en tilkendegivelse i tilmeldingen, hvilke områder du interesserer dig for.

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://mydinner.menu/wp-content/uploads/2020/06/Screenshot-2020-09-02-at-17.09.59-e1599064591743.png” title_text=”Gestus Nord – camp” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]

Gestus Nord har for hver aktivitet tilknyttet en koordinator, som har overblik over arrangementer mv. inden for den enkelte aktivitet. Når du markerer at du er interesseret i en aktivitet, får koordinatoren efterfølgende besked om din interesse.

Har du spørgsmål til tilmeldingen, så send en mail på info@gestusnord.dk eller brug vores Facebook side som du finder her.

Er du endnu ikke medlem af vores Gestus frivillig gruppe på Facebook, så anmod endelig om at blive medlem. Gruppen finder du her.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_text _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”]
Navn er påkrævet
Adresse er påkrævet
Postnummer er påkrævet Forkert formateret postnummer
By er påkrævet
Telefonnummer er påkrævet
Din email er påkrævet Forkert format på E-mail
Fødselsdato er påkrævet
Skriv et par ord om hvorfor du vil være frivillig 🙂
Du mangler at skrive lidt om dig selv
Angiv køn
Hvilke aktiviteter ønsker du at hjælpe i ?
Kræver børneattest
Gestus Kids
Gestus Camps
Gestus Fødselsdag
Fødselsdato er påkrævet
Kræver ikke børneattest
Gestus Event
Gestus Julehjælp
Camp Gestus
Fødselsdato er påkrævet
Det er påkrævet at vi beder om din accept
Er ved at sende, et øjeblik… Din tilmelding er sendt tak! Der var et problem med at sende formen prøv igen!
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]