Håndsrækning til økonomisk udsatte børnefamilier over julen

Gestus Julehjælp

Det er ikke muligt at søge Gestus Nord julehjælp via vores hjemmeside som tidligere år
 
I år donerer Gestus Nord julehjælp i samarbejde med de nordjyske kommuner, så hjælpen når ud til de, der har mindst og mangler mest. Medarbejdere hos kommunerne udvælger de familier, der har brug for vores hjælp, ud fra de kriterier vi som organisation har opstillet for vores julehjælp.
 
Det betyder, at det ikke er muligt at søge julehjælp direkte hos os via vores hjemmeside, som mange tidligere har været vant til. Der er imidlertid enkelte kommuner, der har valgt ikke at koordinere julehjælpen, og i disse kommuner vil de familier, der allerede i dag er tilknyttet Gestus Nord, modtage en mail med mulighed for at søge om julehjælp. Dette sker automatisk, og det er ikke nødvendigt at rette henvendelse til os først.
knRpkGKA 2
Hvem kan ansøge?

Hjælp til udsatte børnefamilier

Håndsrækningen gives til økonomisk trængte børnefamilier, som ikke har råd til at holde juleaften. Gestus Nord ønsker at give familierne mulighed for at gøre julen til en hyggelig og givende højtid. 

Ansøgningerne til julehjælpen behandles af et udvalg, der vurderer alle ansøgere ud fra indkomst, samlevers indkomst, antal børn i familien, samt om familien er bosat i Nordjylland.